0 (532) 111 11 09           info@kocaturk.k12.tr

ORTAOKUL
          Anasayfa / / ORTAOKUL       Facebookta Paylaş 26.02.2021

ORTAOKUL

Kocatürk Okullarında amacımız; analitik düşünebilen, problem çözme becerisini kazanmış, bilgiyi hangi kanaldan ve ne şekilde elde edebileceğini bilen, kendini geliştirmiş ve bireysel yeteneklerini sonuna kadar kullanan, bilginin yanında sanatsal ve sportif anlamda yeteneklerini keşfetmiş, LGS kaygısı taşımayan öğrenciler yetiştirmektir.

SINAVLARA HAZIRLIKTA KOCATÜRK BAŞARI TAKİP PROGRAMI

ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME : Yıl boyunca öğrencilerimizin girdiği deneme ve kazanım sınavları uzman bir kadrodan oluşan Ölçe ve Değerlendirme Birimimiz tarafından her branştan konu bazlı olmak üzere değerlendirilmektedir. Bu değerlendirmeler web sitemizde yer alan “Kocatürk Online” bilgilendirme sistemimizde düzenli olarak yayınlanmaktadır. Yapılan analizler sonucunda eksikleri tamamlamak veya hedefi yükseltmek amacıyla grup etütleri ya da birebir çalışma programları oluşturulmaktadır.

KOCATÜRK WWAP NEDİR?

Weekend Academy
Winter - Summer School
After School Academy
Personal Training

Ulusal sınavlara hazırlık sürecinde Kocatürk Okulları WWAP Programı kapsamında; hafta sonu kursları, yaz – kış okulları, etütler ve kişiye özel düzenli birebir eğitimler ile desteklenen öğrencilerimizin akademik başarılarının en üst düzeye ulaşması sağlanır.

KOCATÜRK ONLINE NEDİR?
Online öğrenci bilgilendirme ve takip sistemidir.

- Öğrencim devamsızlık yapıyor mu?
- Hangi ödevleri yapması gerekiyor?
- Deneme sınavı sonuçları nedir?
- Öğretmenlerin öğrencim hakkındaki görüşleri nelerdir?
- Etkinlik takviminde bu ay ne var?
- Bu hafta hangi etütler var?

KOCATÜRKTE BAŞARI GELENEKTİR
LGS ve ortaöğretime geçiş uzun ve yorucu bir süreçtir. Bu sürecin sonunda öğrencilerimizi elde ettikleri OGES puanlarına göre tercih ve yerleştirme işlemleri beklemektedir. Okulumuz bu süreçte de öğrencilerimize rehberlik yapmaktadır. Öğrencilerimiz her açıdan tam donanımlı olarak merkezi ortak sınavlara hazırlanmaktadır. LGS sistemini tanıtan seminerler, LGS deneme sınavları, heyecan – motivasyon seminerleri, sınav kaygısı seminerleri, başarı seminerleri, sınav sürecinde ve sınava yaklaşırken dikkat edilmesi gereken hususlar konulu seminerler düzenlenerek sınavlarda maksimum başarı hedeflenmektedir.