0 (532) 111 11 09           info@kocaturk.k12.tr

Anasayfa / / SAĞLIK MESLEK       Facebookta Paylaş 17.02.2021

SAĞLIK MESLEK

GELECEĞİN MESLEĞİ
Yeni açılan hastanelerle birlikte sağlık sektörü hızla büyüyor, bu alandaki yetişmiş eleman açığı her geçen gün daha da artıyor. Hemşirelik Yardımcılığı, Ebe Yardımcılığı ve Sağlık Bakım Teknisyenliğinden mezun olan her öğrenci de mutlaka iş olanağına kavuşuyor.

NEDEN KOCATÜRK OKULLARI?

KAPSAMLI EĞİTİM Kocatürk Okulları’nın en önemli ayrıcalığı yüksek standartlardaki lise müfredatının yanı sıra, hem teoriyi hem de pratiği kapsayan sağlık eğitimi verilmesidir. Alanında uzman öğretmenler, en güncel bilgileri özel laboratuvar ve sınıflarda öğrenci ile paylaşırlar. Tüm öğrenciler yoğun bir İngilizce eğitiminden geçer.

STAJ DENEYİMİ Uygulamalı eğitime büyük önem veren okulumuz; resmi ve özel tüm sağlık kurum ve kuruluşlarının ünitelerinde öğrencilere staj olanağı sağlar.

4 YIL SONRA MESLEĞİ HAZIR OLAN OKUL Öğrencilerimiz mezun olur olmaz
EBE YARDIMCISI
HEMŞİRE YARDIMCISI
SAĞLIK BAKIM TEKNİSYENİ
Unvanı Alarak Hastaneler, Dispanserler, Poliklinikler, Hasta Bakım Merkezi Gibi Sağlık Hizmeti Veren Özel ve Kamu Kuruluşlarında Çalışma İmkanı Bulabilirler.

KİMLER KAYIT YAPTIRABİLİR?
Ortaokulların 8. Sınıfından mezun olan tüm öğrenciler ile Lise 9. Sınıf öğrencileri kayıt için okulumuza başvurabilir.

NEDEN SAĞLIK MESLEK LİSESİ
- Toplumda saygınlığı vardır.
- İş garantisi vardır, mezun olduğunda hemen işe başlayabilirsin.
- Hastanelerin yaygınlaşması nedeniyle iş bulma sıkıntısı yaşamazsınız.
- Sağlık sektöründe iyi koşullarda ve yüksek ücretle çalışabilirsiniz.
- Üniversitelerin ilgili alanlarına ek katsayı ile girebilirsiniz.