Neden Kocatürk Facebookta Paylaş

Kocatürk Eğitim Kurumlarımızda ana sınıflarımızdan lise son sınıflarımıza kadar tüm öğrencilerimiz, ailelerin kendilerine gösterdiği özeni, ilgiyi değeri fazlasıyla görürler. Okulumuzdan ayrılmak istemeyen, hafta sonları da okula gelmek isteyen öğrencilerimiz bunun en güzel örneğidir. Temel eğitimin amacı öğrencilerimizi hayata hazırlamaksa, kurumlarımızda bu amaç en gerçekçi ve en doğal bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Ayakları yere sağlam basan, farkındalığı yüksek, sorgulayan, araştıran, planlı ve programlı çalışma becerisini kazanmış olan öğrencilerimiz okullarımızdan zorunlu olarak başka okullara gittiğinde yada hayata atıldıklarında bunu daha iyi anlamaktadırlar. Kurumlarımızda akademik başarının tesadüflere bırakılmadığı bir gerçektir. Her yıl artan şampiyon öğrencilerimizle kurumlarımız bulunduğu yörenin yıldız okulu olmaktadır. Sayısız birinciliğin yanı sıra öğrencilerimizin gösterdikleri sosyal iletişim başarıları, incelik ve zerafetleri dikkat çekici düzeydedir. Öğrencilerimizin kazandığı bu sosyal ve kültürel değerler onların toplum içinde saygın bir yerde olmalarını sağlayacak en önemli özellik olacaktır. Geliştirdikleri estetik görüş ve anlayış sayesinde seçilen kişiler olacaklardır. Kurumlarımız bir özel okuldan beklenilenden fazlasını vermek için kendi kurumlarıyla yarış içindedir. Kaliteyi ve standartı arttırma konusunda yapılan çalışmalarla öğrencilerimizin hem akademik hem de sosyal, kültürel ve sanatsal seviyeleri yükselecektir. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda yetişen çocuklarımız yarınlarımızın teminatı olacaktır.

• Tarih: 11.01.2017