Tarihçe Facebookta Paylaş

Kocatürk Okulları 1998-1999 Eğitim-Öğretim yılında Manisa-Turgutlu da Eğitim –Öğretim hayatına başlamıştır. Kurucusu Mustafa Kocatürk olup KOCATÜRK adını kurucusunun soyadından almıştır. İlk açıldığı gün 52 öğrencisi ile eğitim –öğretime başlayan Kocatürk Okulları bugün 2500 e yakın öğrencisi 350 civarı yönetici ve öğretmen kadrosu ile eğitimde yerini almıştır. Turgutlu’da eğitim hayatına başlayan Kocatürk Okulları bugün Turgutlu, Gaziemir, Üçkuyular, Salihli, Kemalpaşa, Tire İlköğretim Okulları, Aydın, Gaziemir Sağlık Meslek Liseleri, Gaziemir Anadolu Lisesi, Bayındır Anaokulu ve Narlıdere AKD Kids Anaokulu ile hizmet vetmektedir. Kuruluşundan itibaren , akademik başarıları ile adından söz ettiren Kocaürk Okulları TEOG sınavlarında (SBS,OKS) 19 yılda 21 Türkiye Birincisi çıkararak başarısını kanıtlamıştır. Ayrıca Kocatürk Okullarında sanat-spor-sosyal faaliyetler alanında da katılmış olduğu birçok etkinlik ve yarışmalarda bölge şampiyonlukları, Türkiye ve dünya dereceleri alarak eğitimin tek bir alanda sınırlı olmadığını ispatlamıştır.

• Tarih: 11.01.2017