İLKOKUL EĞİTİM SİSTEMİ Facebookta Paylaş

KOCATÜRK OKULLARI, hedeflere ulaşabilmek için akademik, sosyal, sanatsal ve sportif yönlerden donanımlı öğrenciler yetiştirmeye önem verir. Bu bilinçle yola çıkan kurum; Milli Eğitim programıyla birlikte; öğrenci merkezli çalışmalarını sınıflarımızda mevcut olan üstün teknolojik donanımlarla sürdürmektedir. Bu şekilde öğrencilerimiz öğrenmeye istekli, sorgulayan, araştıran ve özgüvenli bireyler olarak yetiştirilir. Öğretmenlerimiz veli iletişimine önem verir, öğrencilerin akademik gelişimlerinin takiplerini yaparlar. Ortak bir amaca ulaşmak için; öğretmen, öğrenci ve velilerinin birlikte sorumluluk almasını sağlar. Öğrencilerinin bireysel gereksinimlerini dikkate alır, öğrenmeyi kolaylaştıran olanakları sunarak öğrenmelerini kolaylaştırır. Her bireyin zihinsel, duygusal, fiziksel gelişimini gerçekleştirmesi için gerekli duyarlılığı gösterir. Öğrencilerini, insan ilişkilerinin sevgi, dürüstlük, adalet ve saygıya dayandığının bilincine ulaştırır.