Spor Okulu Facebookta Paylaş

Her çeşit spor faaliyetlerini, Türk gençliğinin millî terbiyesinin ana unsurlarından saymak lâzımdır.Fiziksel, bilişsel ve duygusal anlamda olumlu gelişimin en önemli anahtarlarından biri Spor diyebiliriz. Spor yapmak, zihinsel ve fiziksel gelişimi sağladığı gibi, hem eğitim hayatında hem de sosyal yaşantıda bir çok kazanç sağlar. Yapılan fiziksel aktiviteler öğrencilerin başarı duygusunu tatmasını, öğrencinin özgüvenin desteklenmesini, geleceğe umutla bakabilmesini öğrencilerin enerjilerini doğru alanlara yönlendirmesini sağlamaktadır. Eğitim faaliyetlerini spor faaliyetleriyle desteklemek, eğitim ve sporu birleştirerek öğrencilerimize bilişsel, duyuşsal ve davranışsal kazanımları birlikte vermek amaçlarımız arasında yer almaktadır. Bu sebeple okulumuzda öğrencilerimizle birebir ilgilenen antrenörlerimiz öğrencilerin çeşitli spor faaliyetlerinde yer almasını sağlamaktadır. Öğrenciler okul spor merkezlerimizde aktivitelerini gerçekleştirebilmektedir.

• Tarih: 11.01.2017

Benzer Konular