Mehmet ALAK Facebookta Paylaş

Kocatürk Okulları 1998 yılında Manisa nın Turgutlu ilçesinde eğitim öğretime başlamış olup, Ege Bölgesinde yer alan 11 okuluyla hizmetine devam etmektedir.Türkiye de marka okullar arasına adını yazdıran ve çağın gerektirdiği değişim,istek ve ihtiyaçlara cevap verebilecek programlar geliştirerek kendini sürekli yenileyen bir kurum özelliği taşımaktadır. Her çocuk özeldir  ilkesiyle yola çıkan Kocatürk Okulları;  insan  yetiştirmenin geleceğin nesillerini yetiştirmek olduğu bilinciyle hareket etmekte, öğrencinin güçlü yönlerini keşfederek yaratıcılıklarını desteklemektedir. İnsana  yapılan yatırımın hiçbir zaman boşa gitmeyeceğini felsefe edinen kurumumuz, bu duygu ve düşüncelerle milli, manevi ve ahlaki değerlere sahip özgür düşünen, sorgulayan, bilgili bireyler yetiştirmek hedefindedir. Kocatürk Okulları uyguladığı eğitim politikalarıyla her yıl akademik, sosyal ve sportif alanlarda başarılar elde etmiş ve elde etmeye de devam etmektedir. 8.sınıfta öğrencilerimizin girmiş oldukları sınavlarda,Türkiye dereceleri almaları, Fen Liseleri, özel statülü liselere yerleşmeleri bunun güzel örneklerindendir. Galatasaray Lisesi,Koç Lisesi,TEVİTÖL,İzmir Aydın Halil Kale Fen Liseleri-Atatürk Lisesi-Bornova Anadolu Lisesi vb. liselere öğrencilerimizin yerleşmeleri bir tesadüf değildir.Genellikle başarı olarak değerlendirilen  sınav kazanma , okulumuzun amacı değil, verilen nitelikli eğitimin sonucudur.Bunun yanı sıra okulumuz sportif ve kültürel alanlarda da temsil ettikleri gruplarda ilçe, il ve Türkiye dereceleri olarak önemli başarılara imza atmıştır. Bizler başta kurucumuz,yöneticilerimiz,eğitim-öğretim kadromuz,velilerimiz, öğrencilerimiz ve tüm personelimizle büyük bir aileyiz.Bu ailenin özverili çalışmaları,birliği ve beraberliği gelecek nesle köprü olacaktır. Kocatürk Okulları olarak bizler biliyoruz ki; iyi yetiştirilmiş her çocuk ülke ve insanlık için birer kazanımdır.

• Tarih: