Erkan URAY Facebookta Paylaş

Kocatürk Okulu olarak sorumluluk hissettiğimiz eğitim felsefemiz Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır ya da esaret ve sefalete terk eder.sözünü esas alarak okullarımızda vereceğimiz eğitimin salt başarı odaklı olması değil aynı zamanda değerlerimize saygılı ,çok yönlü gelişimlerini ve kazanımlarını hem nitelik hem nicelik olarak arttıracak,sürekli yenilenen dünyanın,teknolojinin ve çevre koşullarının ışığında gelişimini her gün daha da arttırmaya çalışan öğrenciler yetiştirmektir.
Bu felsefemizi eğitimin temel taşı kabul ettiğimiz anaokullarından başlayarak ilk ve ortaokullarımızda devam ettirmeteyiz. Çocuklarımızın anaokulundan başlayarak deneyimledikleri ve öğrendikleri tüm bilgilerin onları yaşamları boyunca etkileyeceğinin ve kendisinden sonra tüm eğitim basamaklarının da kılavuzu olacağının bilinciyle 1998 yılından günümüze bilgi ve birikimimizi ,çocuklarımızın mutluluğunu esas aldığımız bir eğitim anlayışıyla geleceğe ışık tutacak bireyler yetiştirmeye devam ediyoruz.

• Tarih: