MİLLİYET GAZETESİ Facebookta Paylaş

MİNİKLERDEN MEHMETÇİĞE UĞURLU HEDİYE

İzmirli minik öğrenciler Suriye de DEAŞ a karşı mücadele veren Türk askerlerine moral vermek için kendilerini birçok zorluktan koruyan ve uğur saydıkları eşyaları Mehmetçiği koruması için gönderdi. El Bab’taki Türk askeri de bu jesti karşılıksız bırakmadı.
İzmir in Gaziemir ilçesindeki Kocatürk Koleji nde eğitim gören öğrenciler, Türkiye nin, Suriye de DEAŞ a karşı başarıyla yürüttüğü Fırat Kalkanı Operasyonu nda El Bab ta görev alan Türk askerinin yüreğini ısıttı. Mehmetçiğe moral ve motivasyon vermek için minik öğrenciler en değerli ve uğurlu saydıkları eşyalarını gönderdi. Kimisi gece korktuğunda yıllardır sarıldığı ayıcığını, kimisi kendisini bütün kötülüklerden koruyan uğurlu kolyesini kimisi de soğuktan koruyan sarıldı koruyan atkısını gönderdi. El Bab taki askerler de bu jesti karşılıksız bırakmayarak öğrencilere teşekkür etti.

• Tarih: 03.11.2017
   İHLAS HABER AJANSI