İTÜ ROBOT YARIŞMASI BİRİNCİSİ Facebookta Paylaş

İTÜ ROBOT OLİMPİYATLARI BİRİNCİSİ KOCATÜRK OKULLARI Teknoloji ve robot yarışmalarının tartışmasız en iddialı ekibi olan Kocatürk Okulları Teknoloji Ekibi İTÜ de geleneği bozmayarak BİRİNCİLİK ödülünün yanında JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜnün de sahibi oldu. MIT ve Berkeley gibi Dünya nın en önemli Üniversitelerinden jürilerin projeleri değerlendirdiği yarışmada Biyonik İnsan Eli AYAKEL isimli projemiz 1. olarak bizleri gururlandırdı, teknoloji çağında teknolojiyi kullanmanın yanısıra teknolojik gelişmeye yön vermek, teknolojiyi üreten bir nesil yetiştirmek, ülkemizin teknoloji ihtiyacını yerli üretimlerle karşılamak kurum olarak misyonumuzun temelini oluşturmaktadır. Hırvatistan ve Canada da düzenlenecek olan robot yarışmalarına özel davet alan Kocatürk Teknoloji Ekibimizi yürekten tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

2017 Robotik Dünya İkincisi
   2018 ODTÜ Robot Yarışması 3.sü