KOCATÜRK OKULLARI MEZUNLARINA 2.POLONYA MÜJDESİ Facebookta Paylaş

Kocatürk Okulları Kurucusu Sn. Mustafa KOCATÜRK Polonya da Kazimierz Wielki Üniversitesi ne bugün yaptığı ziyarette imzaladığı protokol ile Kocatürk Okulları mezunlarına dünya vatandaşlığı müjdesini 2. kez verdi. Ocak ayında Polonya UTP Üniversitesi ile imzalanan protokolün ardından bugün de Polonya Bydgoszcz Kazimierz Wielki Üniversitesi Rektörü Sn.Marek MACKO ile bir araya gelerek protokol imzalayan kurucumuz; Kocatürk Okulları ndan mezun olan öğrencilerimize yeni ufuklar açmak için Polonya dayız. Öğrencilerimiz; Avrupa Birliği nde eğitimin yükselen yıldızı Polonya nın en önemli iki üniversitesine doğrudan ücretsiz geçiş hakkı elde etmekle kalmayacak aynı zamanda, kendilerine sunulan ayrıcalıklı koşullardan da faydalanacaktır. Üniversite eğitimlerine AB standartlarında çok kültürlü bir ortamda tamamlayarak Polonya da oturma ve çalışma iznine sahip olacaklardır. Eğitim dilinin İngilizce olması ve Schengen vizesi ile tüm Avrupa ülkelerinde serbest dolaşım imkanı bulacak olmaları öğrencilerimizin önünde yeni ufuklar açacaktır. Biz de Kocatürk Okulları olarak öğrencilerimize bu ayrıcalığı sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. dedi.

Astronomi Etkinliği
   Robotik