Kodlama Facebookta Paylaş

Gelecekte ki Dünya ya uyumlu başarılı bir birey yaratmak amacıyla kurumumuzda uyguladığımız eğitimin en önemli parçası olan KODLAMA dersi, gerek müfredat gerek öğretmen niteliği açısından MIT (Massachusetts Institute of Technology) düzeyindedir, KODLAMA Dersi koordinatörümüz 2 Patente sahiptir.

Okul öncesinden, Lise Son sınıfa kadar sistemli şekilde uyguladığımız KODLAMA eğitimi ile öğrencimiz bulunduğu çağın Dünya Vatandaşı haline gelmektedir.

KODLAMA alanında özel yeteneği tespit edilen öğrencilerimiz Türkiye nin tescilli ve en başarılı Robotik kulübü olan KOCATÜRK TEKNOLOJİ EKİBİMİZE entegre edilip yeteneklerini uluslararası alanda sergilemesi sağlanmaktadır.

Kodlama ve Robotik Ekibimiz
İTÜ, ODTÜ, Marmara Üni., Avusturya, Romanya gibi Türkiye nin Ve Dünya nın En Büyük Teknoloji Yarışmalarında 1. Lik Ödülü Almıştır.

• Tarih: 31.12.2018
   Astronomi