İletişim Numaramız

FEN VE ANADOLU LİSESİ

Awesome Image

Sevgi dolu sıcak bir aile ortamı içerisinde kendine güvenen kendisi ve çevresi ile barışık , sorunlara akılcı ve yaratıcı çözümler bulabilen, özgür düşünen ve davranabilen, yarının çalışkan başarılı ve mutlu çocuklarını yetiştiriyoruz. Çocuğunuzun attığı ilk adımlar kadar değerli olan 1. Sınıf, doğru yerden başlanırsa hayat boyu doğru gider. Çünkü iyi bir eğitim iyi bir hayat demektir!

Çocuklarımızın gerek akademik, gerekse kişilik gelişimlerini en üst düzeye taşımak; kaliteli eğitim ve öğretim anlayışımız, güvenli, güvenilir ve başarı bir kurum olma temel önceliklerimizdir. Eğitimde daha mutlu ve başarılı, daha öz güvenli bireyler olarak hazır olabilmeleri; kaybedilen zamanın telafisi olmadığı için, çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim almaları ve yarınlarda VAR olmaları için biz varız, hazırız!

Bilişsel
Zeka

Öğrencilerimizin küçük yaşlarda bilişsel zeka gelişimini sağlayıcı eğitim uyguluyoruz.

Yabancı
Dil

Küçük yaşlardan itibaren yabancı dil eğitimine ağırlık veriyoruz.

Kodlama
Eğitimi

Kodlama derslerimiz MIT standartlarında verilmektedir.

Rehberlik
Birimi

Rehberlik birimimiz her öğrencimizi özel olarak takip eder

Awesome Image

Günlük Program

• Sabah

20 Dakika kitap okuma saati

Her sabah ilk 20 dakika kitap okuma saatimiz vardır, bu sayede çocuklarımız kitap okuma alışkanlıklarını kazanırlar, daha sonra akademik derslere geçilir.

• Öğle Vakti

Yemek ve yetenek dersleri

Öğle yemeği sonrası yetenek derslerine ağırlık verilmiştir.

• Çıkış

Okul çıkış saatimiz 16:50'dir.

Tüm gün işlenin konularla ilgili ödevlendirmeler verilmiş olur.

Sıkça sorulan sorular

Okul çıkış saati kaçtadır?

Derslerimiz 16:30'da bitmektedir, fakat çalışan velilerimiz için 2 saat öğrencimiz okulda beklemesi mümkündür.

Yemekleriniz nasıl?

Kayıt ücreti nedir?

Kayıt ücretimiz için lütfen okulumuzu ziyaret ediniz.