İletişim Numaramız

OKUL ÖNCESİ

Awesome Image

Sevgi dolu sıcak bir aile ortamı içerisinde kendine güvenen kendisi ve çevresi ile barışık , sorunlara akılcı ve yaratıcı çözümler bulabilen, özgür düşünen ve davranabilen, yarının çalışkan başarılı ve mutlu çocuklarını yetiştiriyoruz.

Temel alışkanlıkların ve zihinsel yeteneklerin en hızlı geliştiği okul öncesi dönemde çocuklarımızın eğitimde mutlu, daha başarılı, daha özgüvenli bireyler olarak hazır olabilmeleri; eğitimde kaybedilen zamanın telafisi olmadığı için, çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim almaları ve yarınlarda VAR olmaları için biz varız, HAZIRIZ!

Bilişsel
Zeka

Öğrencilerimizin küçük yaşlarda bilişsel zeka gelişimini sağlayıcı eğitim uyguluyoruz.

Yabancı
Dil

Küçük yaşlardan itibaren yabancı dil eğitimine ağırlık veriyoruz.

Kodlama
Eğitimi

Kodlama derslerimiz MIT standartlarında verilmektedir.

Rehberlik
Birimi

Rehberlik birimimiz her öğrencimizi özel olarak takip eder

Awesome Image

Günlük Program

• Sabah

Kahvaltı & Sabah Egzersizi

Her sabah kahvaltı ve sonrasında küçük egzersizlerle güne sağlıklı başlıyoruz, daah sonra derslerimize geçiyoruz.

• Öğle Vakti

Yemek ve Uyku

Öğle yemeği sonrası bir süre uyuyarak sağlıklı büyüme dengemizi koruyoruz

• Akşamüstü

Atıştırmalar ve derslerimizin devamı

Müzik, kodlama, resim vb. derslerimiz ile çok eğleniyoruz.

Sıkça sorulan sorular

Okul çıkış saati kaçtadır?

Derslerimiz 16:30'da bitmektedir, fakat çalışan velilerimiz için 2 saat öğrencimiz okulda beklemesi mümkündür.

Yemekleriniz nasıl?

Kayıt ücreti nedir?

Kayıt ücretimiz için lütfen okulumuzu ziyaret ediniz.